Search my Blog or the WEB For More info :)

Google
 

Monday, December 1, 2008

COACH SLIM CARLY #11636- SOLD To Shiqin ;) Tq! ~ -

**Approximately 15" (L), 10" (H), 2" (W)

**Camel Leather with Dark Brown Leather trim

**Secure Top Zip Closure with Leather Pull

** 19" Leather strap w/ dog leash fastener on one side

with 9" drop

**Brass Hardware

**Leather Coach Hang tag

**Interior Lined with tan Satin fabric

**Interior Zippered Pocket with Leather Pull

**Two Interior Multi-Function Slip Pockets for Cell Phone etc.

SOLD!~tq ;)

12 comments:

Yani said...

salam... coach nie ada lagi tak??

aNa MiDoRi said...

hi yani !!

sorry dear,, i only have 1 :(

so sorry...

miMiE aZim@Sk ^V^ said...

huhuhu mau ini tp udah tada..... huhuhuhuhuhuhuhu

aNa MiDoRi said...

saba dear :p

rezki kat bag lain kot? hehehehe :p

Love
Ana :D

Yani said...

ana... kalo ada lagi kiter nk yer .. book dulu

aNa MiDoRi said...

yani!! ana ade beli satu..baru beli..nak x? :)

miMiE aZim@Sk ^V^ said...

same design ker ana??? color apa?????

Yani said...

nak.... email me d detail plz...

aNa MiDoRi said...

hi yani..details ape u nak ek coz it's the same thing ngan yang ni..u nak yang ni kan? huhuhu..sorry la,,comment u ngan mimie masuk spam.. =(

Yani said...

is it the same price mcm kat blog u ni ke ikot yg mcm u quote tu?

aNa MiDoRi said...

same harga ni sbb the same thing ngan ni..ke u x mo yang ni? yang quote tu butik mahal..ni outlet cheaper..

so kalau nak,,confirmkan ek..sbb ade org tggu in line kalau u x mo..hihihi :p

tapi nk clarify,, Yang ni tau,,same sebijik,,color sume same tau :) mmg bag carly ini :D

aNa MiDoRi said...

mimie..kalau ade ana bgtau..skang mmg xde dah..u x nak bag agi satu tu ? sbb ade org lain nak,,kalau jadi ke x,, email ana ek mimie :) Thanks

INTRO

Hello everyone! Welcome to my blog, created specially for all of u who love branded stuff and concerned with quality/authenticity.

Start by looking at the posts below, as well as the MY PRODUCTS section on ur right!



BUSINESS OPPORTUNITY ANNOUNCEMENT!
Be The Earliest To join the Team.Join,Advertise and Get Paid in USD!! WOW!
http://advertiserChannel.com/?ref=8

Let's Do it Together!~ ;)

Love is in The Air :x

Daisypath Anniversary tickers